Su kodu nuolaida gauk 10% savo pasirinktai saunai!
Search
Close this search box.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 1. Handelsbetingelser for JSOASIS.DK

  1. Kontakt:
   Just- Spa & Sauna Oasis
   Industrivej 1,
   8752 Østbirk
   CVR: 42 16 64 72

   Modestas Brazas
   Tlf.: +45 52 72 99 04
   [email protected]

 2. Registrering og brugeradgang

  1. Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.
  2. Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.
  3. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.
  4. Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette JSOASIS.DK samt ændre sit password.

 3. Betaling

  1. JSOASIS.DK modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, MobilePay.
  2. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
  3. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
  4. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK).
  5. JSOASIS.DK benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
  6. JSOASIS.DK’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 4. Levering

  1. Leveringstid:
   1. Produkterne, der leveres fra vores lager i Danmark, har typisk en leveringstid på 1-2 uger.
   2. Når der bestilles produkter fra udenlandske leverandører, er den estimerede leveringstid typisk 4-6 uger.
   3. Efter at kunden har betalt for deres varer, kan de bekvemt afhente produktet direkte fra lageret samme dag.
  2. Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.
  3. JSOASIS.DK leverer personlig leveringsservice direkte til kundens forsendelsesadresse.
  4. Levering er gratis for alle produkter.
  5. Bemærk venligst, at spabade leveres liggende på siden på pallen, det samme gælder for saunaer også.
  6. Kontroller venligst, om der er tilgængelig adgang til den endelige destination, da vi ikke har noget løfteudstyr til at løfte vildmarksbad/sauna over hegn, bygninger eller lignende. Chaufføren kan kun flytte vildmarksbad/sauna med palleløfter (egnet grund er påkrævet). Hvis vildmarksbad/sauna skal løftes/bæres, skal kunden også sørge for tilstrækkelig bemanding på leveringsdagen.
  7. Tjenester inden for levering, der kan tilbydes til kunden mod en ekstra pris:
   1. Fjernelse af emballage: Leveringsteamet kan fjerne emballagematerialer, herunder kasser, kasser og indpakning, der er forbundet med spabadet/saunaen. Dette sikrer, at kunden ikke behøver at håndtere eller bortskaffe emballagen selv.
   2. Placeringshjælp: Hvis det ønskes, kan leveringsteamet hjælpe kunden med at bestemme det ideelle sted for spabadet/saunaen. De kan give vejledning baseret på faktorer som plads tilgængelighed, adgang til forsyningsvirksomheder og sikkerhedsovervejelser.

 5. Samtykke

  1. Vi indhenter dit samtykke, når dette er påkrævet for at behandle dine persondata med mindre vi har anden lovlig hjemmel til at behandle dine persondata. Inden du giver samtykke sørger vi for at oplyser dig om, hvad du giver samtykke til.
  2. Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os pr. post til adressen Just- Spa & Sauna Oasis Industrivej 1, 8752 Østbirk eller pr. e-mail [email protected]
  3. Såfremt du vælger at tilbagetage dit samtykke, skal du være opmærksom på, at det muligvis kan medføre indskrænkninger i de services vi kan tilbyde, f.eks. fremsendelse af nyhedsbreve.
  4. Du skal endvidere være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde vil være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, og for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og hvidvaskningsloven.

 6. Fortrydelsesret

  1. Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
  2. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.
  3. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
  4. Du kan ikke annullere købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at underrette os.
  5. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
  6. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail [email protected] hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).
  7. For at få en refusion, skal du venligst inkludere bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres direkte til den tilsvarende bankkonto.

 7. Varens stand fed returnering

  1. Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
  2. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til JSOASIS.DK at vurdere varens stand.
  3. Vi modtager ikke pakker sendt som efterkrav.

 8. Reklamationsret

  1. Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.
  2. Klage vedrørende en defekt situation skal indberettes til JSOASIS.DK inden for en rimelig tid efter modtagelse. Her betragtes maksimalt to måneder som en rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger.
  3. JSOASIS.DK dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
  4. Ved ed returnering kontaktes virksomheden:

   Just- Spa & Sauna Oasis/v Modestas Brazas
   Industrivej 1,
   8752 Østbirk

   CVR: 42 16 64 72
   Tlf.: +45 52 72 99 04
   [email protected]

  5. Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 9. Kunde- & Privatlivspolitik

  1. Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
  2. For at du kan indgå aftale med JSOASIS.DK, har vi brug for følgende oplysninger:
   1.  . Navn
   2.  . Adresse
   3.  . Telefonnummer
   4.  . E-mail adresse
  3. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
  4. Personoplysningerne registreres hos JSOASIS.DK og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
  5. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
  6. Direktøren og de ansatte for JSOASIS.DK har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  7. Den dataansvarlige i JSOASIS.DK er: Just- Spa & Sauna Oasis/v Modestas Brazas.
  8. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  9. As registreret hos JSOASIS.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected].

 10. Log-statistik

  1. Vi bruger en log-statistik på https://jsoasis.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
  2. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere JSOASIS.DK hjemmeside.

 11. Cookies

  1. På https://jsoasis.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Prisinterval

kr.1 000kr.225 000

Kategorifilter